top of page
  • lilianlefay

roodlichtnegatie

Bijgewerkt op: 26 mei 2021

Dit jaar begonnen we met het project roodlichtnegatie. We moesten bedenken hoe voetgangers en fietser niet meer door rood gingen op de Wibautstraat. Ik werkte deze periode samen met Levi en Kawai. We begonnen eerst met de analyse: Wat is het probleem nou? Vervolgens hebben we een programma van eisen gemaakt en een ideeëntabel. Mijn groepje besloot van de paar ideeën die we hadden bedacht dat een brug met een rotonde wel een Out Of The Box idee was.

We begonnen eerst met allerlei schetsen. We kozen de beste schetsen uit en vervolgens hebben we 1 schets gemaakt gebaseerd op de andere schetsen. Daarna maakte we een kleine maquette om die te kunnen laten zien tijdens de tussen presentatie. De opdrachtgever gaven ons als feedback dat het duur was en we goed moesten nadenken over waar de poten kwamen. We hebben een nieuwe schets gemaakt gebaseerd op de feedback die we kregen en begonnen we vervolgens te bouwen!



17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Stikstofarm bouwen

In ons eindexamenjaar doen alle technasium-leerlingen op het voortgezet onderwijswijs de Meesterproef. De Meesterproef is het eindexamenproject van O&O sinds er geen centraal examen hiervoor is. Het M

Post: Blog2 Post
bottom of page